P-5 visita la Biblioteca Vapor Badia

Els dies 6 i 13 de novembre els alumnes de P-5 van visitar la Biblioteca Vapor Badia.

La bibliotecària de la sala infantil els va rebre i els va fer una breu explicació sobre l’edifici, les biblioteques que hi ha a Sabadell, les normes de comportament i l’organització de la biblioteca.

Els va ensenyar quina era la zona amb llibres més adients per a la seva edat, els marcats amb un gomet blau, però també va informar-los de les altres seccions de la sala infantil: llibres amb gomets vermells per a nens de 6 a 8 anys i els marcats amb gomets verds per a nens d’entre 8 i 11 anys, pel que fa a llibres de ficció. Quant a llibres de coneixements i accés a Internet, els va dir que eren a l’altra part de la sala on també hi ha les revistes i llibres per a pares.

Després d’aquesta breu explicació, va ensenyar-los uns quants llibres: àlbums il·lustrats, llibres amb solapes, contes, llibres pop-up, i els va explicar el conte Rufus d’en Tomi Ungerer, que els nens van escoltar amb molta atenció.

Finalment van tenir una estona lliure per mirar contes i els que van tenir més èxit  van ser Un punt vermell de David A. Carter, Els calçotets de l’ós blanc de Tupera Turpera Un llibre d’Hervé Tullet.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *