Els nostres amics grans

L’amic gran se sent responsable, acollidor i referent.
L’amic petit se sent acollit, protegit i escoltat.
Els dos junts fan un gran equip.

 

A l’Escola sempre ens ha agradat fomentar la relació i la coneixença entre alumnes d’edats i cursos diferents. És per això que des de ja fa molts cursos els alumnes de cicle superior fem activitats diferents amb els nens i nenes d’infantil i de primer de primària.

Aquest curs, veient la valoració positiva que totes les persones implicades hem anat fent d’aquestes activitats, hem decidit implementar el projecte de “Els nostres amics grans” a tots els cursos d’Infantil i Primària i a primer d’ESO: els nens i nenes de 3r seran els amics grans dels de P3, els de 4t ho seran de P4 i així successivament.

D’aquesta manera, i al llarg de l’escolaritat, s’estableixen uns lligams d’amistat que duraran molts anys. Els amics grans es converteixen en un model i referent i d’aquesta manera els amics petits es poden anar preparant per quan els toqui ser els amics grans en arribar a 3r de Primària.

Durant tot el curs es faran activitats conjuntes i adequades que afavoriran el treball de la convivència, l’acolliment, la responsabilitat, les relacions entre les persones, el respecte i l’admiració.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *