La natació a P4, P5 i 1r.

El passat mes d’octubre els alumnes de P-4, P-5 i 1r. vam iniciar el curs de natació. Els alumnes de P-4 anem a la piscina els dijous al matí, els de P-5 hi van els dimarts a la tarda i els de 1r.  els dimecres a la tarda.

Nedar és un dels esports més complets que existeixen. A més del gran nombre de músculs que hi intervé, el medi aquàtic és ideal per mantenir sa el sistema cardiovascular. Els nens troben  a l’aigua la possibilitat de moure’s lliurement, essent molt major la llibertat i continuïtat del moviment. D’aquesta manera és més senzill millorar la coordinació, l’equilibri, la resistència física i  incrementar la força i el coneixement de l’ espai.

A banda de fer exercici físic, anar a la piscina  ens serveix per aprendre molts d’altres valors que són importantíssims per fer-nos grans com a persones i per   conviure en societat. Aprenem a anar pel carrer sense córrer i sense cridar respectant els altres ciutadans. Aprenem  a ser més autònoms i a fer-nos responsables de les nostres coses. També aprenem a  esperar el nostre torn i sobretot a respectar-nos els uns als altres.

A tots aquests valors cal afegir-hi el procés de socialització entre iguals  i la millora de les relacions entre  companys que comporta qualsevol activitat de grup que fem.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *