Millores a l’escola

A l’estiu l’escola no descansa: cal aprofitar el temps sense alumnes per tal de fer neteja i reformes.

Aquest estiu hem aprofitat per fer l’aula de DAM i una nova sala polivalent al menjador. Un espai que utilitzen alumnes de primària i secundària, i també diferents seccions de l’entitat per fer-hi reunions: LAU, Fem escola, etc.

Una altra reforma que s’ha fet en el període estival, ha estat la del pati dels petits. Un espai que havia quedat una mica antiquat i una mica gris, s’ha convertit en un pati ple de jocs i de colors on els més petits de l’escola gaudeixen d’allò més.

El terrat de secundària també ha estat escenari d’algunes reformes: d’una banda, s’han instal·lat un seguit de plaques solars que ens ajudaran a fer de l’escola un espai més sostenible i, d’altra banda, s’han renovat les taules i s’han afegit uns armaris que han de servir per poder donar un petit servei de biblioteca i també per endreçar jocs de taula del servei de mitja pensió.

També hem aprofitat per pintar alguns elements, com les columnes de l’entrada, tant les que són al pati com les de dins la recepció i, finalment, també s’ha engrandit l’entrada de primària, un espai que els més menuts utilitzen per muntar jocs i per escoltar contes.