El millor lloc on he estat mai

Aquest dimecres 22 de febrer, es va projectar als cinemes Girona de Barcelona el vídeo documental “El millor lloc on he estat mai”, realitzat pel CE Sant Nicolau en el qual els nens que participen al Torneig Pre-Mini Salvador Girbau expliquen les seves experiències i emocions durant les competicions.

Aquesta projecció s’emmarca dins de la 13a Edició del BCN Sports Film Festival, en què el nostre documental va ser un dels 67 finalistes entre més de 2.000 produccions.

En la mateixa sessió es va projectar The Queen of Basketball (dels productors executius Shaquille O’Neal i Stephen Curry) guanyador de l’Oscar al millor curtmetratge documental el 2022.

Els valors que aconseguim transmetre amb l’esport són cabdals en l’educació dels nostres fills. La companyonia, l’esforç i el compromís que es demostren en la pràctica esportiva els resultaran molt útils al llarg de la seva vida.

El Club Esportiu Sant Nicolau compta amb gairebé 400 esportistes, 28 equips de bàsquet i també organitza les activitats de psicomotricitat, iniciació esportiva, dansa i aikido.

Aquest 2023 celebrem els seus 40 anys i estem molt orgullosos que una producció audiovisual realitzada dins del club tingui aquest reconeixement.

Podeu tornar a gaudir d’aquest espectacular vídeo documental a través d’aquest enllaç.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *