Mercat Solidari 2018 – 2019

El passat divendres 30 de novembre, des de les 17:15 fins les 19:00 el va celebrar el Mercat Solidari d’objectes de segona ma.

Durant el mes de novembre les famílies de l’escola van anar portant joguines, nines, ninots, peluixos, disfresses, CD i DVD, jocs d’ordinador, jocs de consoles, llibres i còmics. Tot aquest material de segona ma, després de revisar que estigués en bon estat, es va catalogar i valorar.

Alumnes voluntaris i voluntàries de 1r i 2n de batxillerat van participar en l’organització i desenvolupament de tota l’activitat. També hem d’agrair el suport de les empreses: Art Bo per la donació de pastes, Forn del Centenari per la donació de coques, Vidal Papers pels plats, vasos i tovallons, així com a la Fundació Sant Nicolau per la xocolata desfeta i el suport logístic i tècnic.

El mercat es va organitzar al pati de l’escola amb les parades de joguines, llibres, etc. i una gran secció de pastes, coques i xocolata desfeta per berenar, tot gestionat pels alumnes voluntaris de batxillerat.

També es va organitzar una encesa d’espelmes per la lluita contra el càncer i unes parades de maquillatge on els nens i nenes eren maquillats o pintats per unes alumnes de 2n de batxillerat.

Enguany els diners recaptats per aquesta activitat s’han destinat a dos projectes. En primer lloc  col·laborar amb la 27ena Marató de TV3, dedicada a la lluita contra el càncer. En segon lloc  al projecte de l’ONG Smile Miles, que treballa per millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de la misèria extrema, oferint formació de pedagogs i personal humanitari amb la incorporació del joc i de riure com a mètode d’aprenentatge.

Aquest Mercat Solidari ha estat novament un èxit de participació. En total es van recollir 2.300 euros, destinant 1.500 euros a la Marató de TV3 i 800 euros a la ONG Smile Miles.

El dijous dia 10 de gener l’ONG Smile Miles ens va obsequiar amb unes activitats. Durant tot el matí van fer uns tallers a Infantil i Primària que van deixar els nens i nenes encantats i que explicarem detalladament en un proper article. Per la tarda van fer unes xerrades a 3r i 4t d’ESO.

Per altra banda, la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ens ha fet arribar el seu agraïment per la col·laboració realitzada, convidant-vos a assistir a les visites programades als centres de recerca dels hospitals i universitats on es desenvolupen els projectes finançats per la Marató. Si voleu assistir-hi, us podeu inscriure al web:

https://visitesrecercamarato.tv3.cat/site/MaratoTV3

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *