Llibres recomanats per l’estiu

Ara ja hi som. Les vacances d’estiu, a l’escola, ja han començat i tenim per davant dies de tranquil·litat per poder gaudir de llibres de tot tipus.

Segur que trobareu algun moment per compartir la lectura amb els fills, d’altres els destinareu a lectures d’aquelles que no tenen massa complicació però que et fan passar una bona estona o potser aprofitareu per llegir d’una vegada aquells clàssics que sempre deixem per més endavant, o simplement tots aquells que s’han acumulat a les taules o racons de casa.

Sigui com sigui des de la biblioteca us hem preparat una selecció de llibres que ens semblen bones lectures pels nens i nenes, perquè ja sabeu que llegir i “saber” llegir, és una de les assignatures més importants per comprendre el món. Si voleu veure la nostra tria, cliqueu Recomanats estiu 2019.

Pels més grans, us recomanem un parell d’hores tranquil·les a la vostra llibreria o biblioteca de referència i una compra o un préstec d’aquells llibres que us facin més il·lusió.

Hi ha literatura de tot tipus des dels best-sellers més famosos, fins les novel·les policíaques més de moda. També els darrers premis atorgats, com el Premi Llibreters a Altres literatures pel llibre Les formes del verb anar de Jenny Erpenbeck , o, a l’apartat de Literatura catalana, a Novel·la del jove autor Pol Beckman, o el Premi Crexells per  Sobre la terra impura de Melcior Comas, per exemple.

Opteu pel que opteu segur que us farà companyia i passareu una molt bona estona. Gaudiu de la literatura i molt bon estiu!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *