Els llibres digitals de 1r i les recomanacions de 5è d’EPRI

A 1r d’EPRI els nens i nenes, per tal de celebrar d’una manera especial el dia de Sant Jordi, van creat un llibre titulat “Reptes de Sant Jordi”.

Les tutores van proposar tres reptes durant la setmana. El primer era elaborar una rosa o un drac. El segon, fer un vídeo explicant què vol dir per a nosaltres la paraula “estimar”. I per últim, explicar o representar la llegenda de Sant Jordi.

Tot el que han fet, ho han anat penjant en el llibre de Reptes i han gaudit molt veient el que han fet els seus companys!

1r d’EPRI A

1r d’EPRI B

Els alumnes de 5è d’EPRI,  per al dia de Sant Jordi, havien de triar un llibre i recomanar-lo. Van començar fent una foto de la portada del llibre i penjant-la al Classroom. Un cop tots havien penjat la fotografia de la portada del llibre que volien recomanar als companys, els professors van obrir un padlet, per tal de col·locar totes les fotografies.

Després de fer aquest primer pas, es va parlar dels llibres a les classes i cada nen/a va escriure la seva recomanació i també la va penjar al padlet.

Així han quedat aquestes pissarres compartides tan espectaculars!

5è d’EPRI A

5è d’EPRI B

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *