A l’entorn dels llibres

A l’escola ens agraden molt els llibres i des de les primeres etapes fins a batxillerat, procurem que els llibres formin part de la vida dels nostres alumnes.

És per això que fem moltes activitats relacionades amb la lectura i que mirem d’omplir de llibres qualsevol racó de l’edifici.

Exemples d’aquest interès són el llibre de la Quinzena, la recomanació que posem al vestíbul de l’edifici de primària i que, en moltes ocasions, és el llibre que explicaran a classe les mestres de P3 i P4, o les exposicions que fem a la biblioteca amb llibres que tracten temes d’interès: feminisme, poesia,  dones científiques,  coneixements, artistes, etc.

També anem amb els alumnes de P5 i de 1r d’EPRI a visitar la Biblioteca del Vapor Badia per tal que coneguin aquest espai tan fantàstic.

La biblioteca de l’escola és un espai que utilitzen alumnes a partir de 5è de Primària de manera autònoma, i els alumnes de 3r, 4t i 5è d’EPRI de manera curricular per fer lectura lliure un cop a la setmana.

Altres activitats que creiem que ajuden a fomentar el gust pels llibres i la lectura, són les recomanacions dels propis alumnes als seus companys sigui de manera oral o mitjançant diferents  presentacions artístiques sobre els llibres que més els han agradat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *