Intercanvi amb Alemanya (Sant Nicolau – Flötenteich)

Aquest any alguns alumnes de 1er de Batxillerat hem participat al 13è intercanvi amb l’escola  IES Flötenteich d’Oldenburg. Aquest intercanvi dura una setmana i aquest any, com a novetat, hi vam anar el mes de desembre. L’objectiu d’aquest és conèixer la cultura alemanya i  habituar-nos a l’ús de la llengua. Durant aquells dies vam estar vivint amb una família per conèixer els seus costums i el seu dia a dia. Tota la setmana vam fer activitats, algunes proposades per l’escola i d’altres per les famílies d’acollida.

El primer dia vam gaudir d’un esmorzar amb tots els participants de l’intercanvi: pares, fills i germans. Aprofitant també  que aquest viatge el vàrem fer a mitjans de desembre, vam visitar l’espectacular mercat de Nadal d’Oldenburg. Un dia vàrem participar a les classes de  l’escola dels nostres companys alemanys i va ser una experiència molt interessant. Un altre dia ens vam dirigir amb autocar a la ciutat de Bremen, on vàrem fer una visita guiada i a la tarda vam anar a un centre on vam fer una activitat lúdica.  També vàrem visitar un museu molt especial de la ciutat de Bremerhaven, anomenat Klimahaus. L’últim dia vàrem fer  un sopar de comiat amb totes les famílies. Cada alumne havia de cuinar menjars típics dels seu país d’origen i el que més ens va sobtar de la convivència va ser l’horari dels àpats.

Ens ho vam passar molt bé i ens tornarem a veure al juny, perquè vindran una setmana i conviuran amb les nostres famílies. Ja tenim ganes de que arribi aquest moment!

Ivet Fàbregues, Miquel Ribes, Arnau Boix i Èric Dalmases.

Alumnes de 1r de batxillerat d’alemany

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *