La Granja de Navàs visita l’escola

El dia 30 d’abril vam tenir la sort de gaudir de la visita del Miquel, un monitor de la Granja, el centre d’apropament a la natura de Navàs.

I el Miquel va venir molt ben acompanyat: una tortuga força gran, un gecko lleopard, una iguana, una  pitó real albina, un camaleó, un dragó barbut i un gran duc, tots dins les seves gàbies, ocupaven completament la furgoneta del Miquel.

Tots aquests convidats tan il·lustres venien a visitar els nens i nenes de 1r d’EPRi. Com que ells no han pogut anar a visitar la granja, la granja va venir a l’escola.

L’experiència va ser extraordinària i tots els nens van gaudir molt en poder veure de molt a prop i tocar, alguns més que altres, tots els animals que van venir amb el monitor. Van aprendre moltes coses sobre cada un d’ells i van desmentir algun dels tòpics més freqüents, com, per exemple, que els camaleons canvien de color constantment i que poden adoptar qualsevol color, sembla que això no és veritat i que cada tipus de camaleó només canvia entre uns tres colors, segons el seu estat d’ànim!

En definitiva, una activitat amb la qual grans i petits vam gaudir molt. Des d’aquí volem agrair a La Granja de Navàs la gran tasca que fan per la protecció de la natura.

Aquí podeu veure el vol del gran Duc.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *