Fotografiem les emocions

A 5è vam dur a terme un petit projecte fotogràfic relacionat amb les emocions. Ens vam inspirar en l’obra de l’artista Slinkachu, un artista anglès que el 2006 va iniciar el seu projecte “Little People”. L’artista abandona petits personatges (ninots de Playmobil, Lego, etc) a diferents espais de la ciutat, crea escenes i  fotografia el seu impacte en el paisatge. El seu treball ens ofereix  una mirada transformadora i creativa dels elements quotidians.

En els següents enllaços podreu veure la seva obra: Web de l’artista” i “Little People 2012

La nostra adaptació va ser la següent:

  • A partir de ‘ninots’ que podíem trobar a casa (Lego, Playmobil…) havíem d’elaborar una escena amb ells. Calia representar escenes relacionades amb alguna emoció: alegria, por, tristesa…
  • Investigar sobre els tipus de plans de fotografia: pla general i pla detall són els que calen per retratar aquest tipus d’escenes.

El treball el vam dur a terme en una excursió pels rodals de Sabadell, concretament al bosc de l’ermita de Sant Nicolau. En grups, vam buscar el lloc ideal per fer les fotografies i representar les escenes que havíem pensat, totes elles relacionades amb emocions que calia identificar i representar.

Posteriorment, a classe, les vam compartir i vam fer un treball de descripció, posant en pràctica la teoria que havíem explicat a la matèria de català, i reconeixement d’emocions.

Aquí teniu les fotografies de la sortida, en les quals veureu els preparatius i reportatges de cada grup.

En aquestes altres carpetes trobareu els resultats:

5è gris,

5è daurat

5è platejat

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *