Fira Formació professional

La línia de cicles formatius de l’Escola Sant Nicolau va participar els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril a la Fira de la Formació Professional organitzada per l’Ajuntament de Sabadell a l’espai de la Fira de Sabadell.
Aquesta fira, oberta als centres del Vallès, és un excel·lent aparador per donar-se a conèixer als futurs estudiants i també és una bona manera que els estudiants d’ESO o d’altres cicles formatius puguin veure de primera mà l’oferta que tenen al seu entorn.
Per a nosaltres era la primera vegada que assistíem a una trobada d’aquestes característiques i l’experiència va ser molt enriquidora i ens va permetre, a part d’atendre  tots els interessats en el nostre cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, agafar noves idees de cara a la pròxima edició de la Fira. (Els nostres alumnes ja han creat una carpeta amb idees que volen desenvolupar per tal que el nostre estand sigui molt més atractiu de cara als visitants l’any vinent).

Per tal de fer possible la nostra presència a la Fira, vam comptar amb l’ajuda dels estudiants i del professorat del cicle formatiu. Moltes gràcies a tots!
L’organització de la Fira, les instal·lacions, el personal, etc. van ser immillorables i és d’agrair que l’Ajuntament ens posi tantes facilitats per poder fer publicitat de la nostra oferta educativa que, en el cas del cicle formatiu, és de titularitat privada.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *