Final de Scrabble Escolar

El divendres 8 de març començava l’experiència en un concurs de scrabble escolar per a sis parelles de 5è de Primària de la nostra escola. Aquell divendres van anar a l’IES Pau Vila per competir amb d’altres estudiants de Sabadell.

 

D’aquella final de Sabadell en van sortir quatre parelles classificades per a la final i fins i tot la parella formada per en Roger i en Kai van quedar tercers en la categoria de Primària.

El dissabte dia 4 de maig, va ser el dia que tant esperàvem alguns alumnes de 5è: la final de Scrabble escolar dels Països Catalans.

Aquesta final es va disputar al Prat del Llobregat al llarg del matí. Va ser molt interessant i, en l’ambient, es notaven molts nervis i tensió. En total hi havia més de 40 parelles finalistes d’escoles del territori català: Castelldefels, Alella, Pineda, Cerdanyola, entre d’altres.

 

 

Les posicions en les que vam quedar els alumnes de Sant Nicolau van ser molt bones i estem molt contents. Són les següents: la Laia i la Sol van quedar segones, el Roger i el Kai novens, el Biel i el Jaume dissetens i el Gareth i l’Àlex vint-i-dosens.

 

Vam acabar la jornada anant a un “xiringuito” a dinar i a banyar-nos a la platja. Va ser molt divertit!!!!

Enllaç a un petit reportatge: reportatge a la televisió d’El Prat.

Article escrit pels alumnes de 5è participants en la final

Moltes felicitats a les guanyadores i a tots els participants!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *