Cal realitzar la inscripció mitjançant Clickedu (App o Web) Clickedu > Serveis > Extraescolars

JA POTS CONSULTAR LES NOSTRES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Per al proper curs 2024-2025 us presentem una àmplia oferta d’extraescolars. Com sempre, són activitats pensades des del punt de vista educatiu i formatiu i, per això, seleccionem els millors acompanyants i especialistes per poder-vos-les oferir.

Amb FIAC us oferim Anglès des d’I4 fins a batxillerat, i seguirem oferint classes d’Alemany i Francès als alumnes d’ESO i batxillerat.

Amb Codelearn, un any més, seguirem oferint les activitats centrades en el Pensament Computacional i Robòtica. Per a alumnes d’ESO i batxillerat tenim cursos més específics.

Com a novetat, us presentem una nova proposta: Descobrim la Ciència Experimentant, una extraescolar en format de taller científic amb l’objectiu de despertar les vocacions científiques en els nois i les noies de 5è, 6è i 1r d’ESO.

Al Club Natació Sabadell us oferim la possibilitat d’aprenentatge i també de perfeccionament de la Natació a partir d’I3 per a infantil, primària i ESO.

Seguim amb la presència i l’oferta de les activitats artístiques, amb el Teatre, realitzant interpretacions, expressió corporal i activitats a partir d’I4.

Mantenim la col·laboració amb l’Escola de Música Creu Alta, amb una àmplia oferta a l’Escola Sant Nicolau. Us presentem l’oferta de Música en un tríptic específic.

Esperem que siguin del vostre interès

SOM UNA ESCOLA OBERTA

Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic