PROJECTE PEDAGÒGIC

Treballem en la millora contínua del nostre projecte pedagògic

PERSONES

Observem i identifiquem les necessitats formatives de cada alumne per poder orientar-lo en cada etapa educativa.

# Des de P3 a 1r de Primària, un logopeda fa el seguiment personalitzat de tots els alumnes.

# El nostre equip de psicopedagogs fa un seguiment individualitzat dels alumnes.

# Orientació acadèmica personalitzada des d’Infantil a Batxillerat per cobrir les necessitats formatives de tots els alumnes.

# Orientació professional a partir de l’ESO.

# Acompanyament permanent dels alumnes i les famílies des de P3 fins a batxillerat.

# Elaborem informes psicopedagògics que valoren aspectes cognitius, d’afrontament, de personalitat i d’interessos de l’alumne.

Persones Escola Sabadell

VALORS

Una de les nostres prioritats és l’educació emocional i social dels alumnes. Volem que siguin feliços i visquin segons uns valors de convivència, solidaritat i respecte.

# Educació emocional des de P3 a 2n de Batxillerat per ajudar l’alumne a reconèixer les seves emocions, perquè les reguli i entengui millor els altres.

# Treballem els valors de la responsabilitat, l’esperit crític, l’esforç personal i el respecte a l’altre, educant en el dia a dia, donant autonomia a l’alumne, valorant la feina ben feta i tenint cura de la convivència en el centre.

# Coordinem el voluntariat dels alumnes amb Càritas (3r, 4t i Batxillerat).

# Col·laborem en la campanya contra la fam de Mans Unides, amb la Marató de TV3 i amb una residència de la tercera edat.

# Organitzem un mercat solidari i una cursa solidària anuals.

# Celebrem el Dia dels Drets Humans, amb xerrades adreçades als alumnes a partir de 5è de Primària.

Valores Escuela Sabadell

INNOVACIÓ

Garantim la competència digital, el desenvolupament de la creativitat, la capacitat de resoldre problemes i de treballar en equip.

# Iniciació a la robòtica des de P3 amb els robots Bee-bot.

# Programació en Scratch i amb robots adequats a l’edat (Dash&Dot, LEGO WeDo, LEGO Mindstorms EV3) des de Primària i fins a l’ESO.

# Els alumnes d’ ESO participen en el programa mSchools,una iniciativa del Mobile World Congress, desenvolupant apps amb el programa App Inventor.

# Potenciem el treball per projectes a l’escola.

# Fomentem el treball en equip i en projectes interdisciplinaris.

# Potenciem el desenvolupament de la creativitat, la resolució de problemes i la resiliència.

Innovación Escuela Sabadell

LLENGÜES

Garantim la competència tant en castellà com en català. Potenciem el domini de l’anglès i el coneixement d’una segona llengua estrangera (francès o alemany).

# Des de P3 ja comencem a fer una activitat diària amb la tutora en anglès (cançó, conte, etc), a més de fer una hora setmanal amb la mestra especialista d’anglès.

# A primer de Primària augmentem a 2 hores setmanals amb l’especialista que arriben a 3 hores al final de l’etapa, classes de conversa en grups de 3 amb un professor nadiu i 1 hora de Science i informàtica.

# A Secundaria afegim una hora més d’especialista en anglès, tenen l’opció de triar la segona llengua estrangera (francès o alemany), fan emprenedoria en  anglès i poden participar en el programa europeu Erasmus+ Climate Change Ready amb partners d’Alemanya, Hongria, Eslovènia, Grècia i Portugal.

# Tant a Primària com a Secundària, l’escola compta amb una auxiliar lingüística nadiua per treballar els aspectes orals de l’anglès.

# A batxillerat, tenen l’opció de fer 4 hores setmanals d’alemany com assignatura optativa i fer un intercanvi amb l’escola Flötenteich d’Oldenburg. El 100% dels nostres alumnes obtenen el nivell A2 en alemany.

# Els alumnes de l’escola es poden presentar als exàmens oficials de Cambridge (KET, PET, FIRST CERTIFICATE, ADVANCED) en els quals tenim un 100% d’aprovats. Els alumnes surten amb un bon nivell d’anglès.

Idiomas Escuela Sabadell
Llengües Escola Sabadell

SOM UNA ESCOLA OBERTA

Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic