Dual: doble titulació

A l’escola mantenim des de fa anys un conveni amb Academica Corporation, una institució escolar dels Estats Units creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”.
Aquest conveni permet als nostres alumnes l’opció de cursar aquesta diplomatura a la High School a l’hora que fan els seus estudis d’ESO i el batxillerat espanyols. Aquesta doble titulació és reconeguda a totes les universitats del món.
D’altra banda, els avantatges de cursar aquesta doble titulació són sobretot en l’àmbit personal, ja que implica una immersió lingüística en llengua anglesa, un ús de la tecnologia molt exigent i, sobretot, un esforç en la gestió del temps i una càrrega de responsabilitat que dona als alumnes moltes eines útils per a vida en els dos vessants, el d’estudiant i el de treballador.
Des de Sant Nicolau oferim la possibilitat de la doble matrícula als alumnes a partir de 2n d’ESO i la seva trajectòria és tutorada per un professor de l’escola que en fa el seguiment al llarg de tota l’escolaritat.

Alguns dels nostres alumnes ja han aconseguit aquesta doble titulació i n’estan molt satisfets, com queda pal·lès a les entrevistes que podeu llegir aquí i  aquí

Si en voleu més informació podeu anar a aquests enllaços:

Vídeo explicatiu

Presentació en PDF

Pàgina web d’Academica

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *