Dia Internacional de la Dona

A Sant Nicolau ja estem preparant murals i exposicions per fer el més visible possible la commemoració del Dia Internacional de la Dona que se celebra el diumenge 8 de març.
Hem volgut dedicar un mural a les dones que han treballat i treballen en el camp científic amb un muntatge de la taula periòdica dels elements que va elaborar l’any passat la Dra. Teresa Valdés-Solís del grup Naukas i complementar-lo amb un magnífic article escrit per Meritxell Farreny, 25 científiques que has de conèixer, publicat a la revista digital Núvol.


A la biblioteca hem posat llibres protagonitzats per dones, novel·les de ficció, autobiografies il·lustrades i llibres de coneixements sobre dones inventores.

També a l’entrada de l’edifici de Primària el llibre de la quinzena fa referència a les dones, amb l’exposició d’un petit àlbum que il·lustra, de manera preciosa, el poema de la poeta Maria-Mercè Marçal, Cançó per fer camí.

A l’escola Sant Nicolau creiem que el 8 de març és un dia important que cal reivindicar des de tots els estaments possibles de manera clara i inequívoca.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *