Conversa amb Glòria Marin

El passat 19 de febrer, l’escriptora Glòria Marin va venir a l’Escola a parlar amb els alumnes de 1r d’ESO que havien llegit el seu darrer llibre Com una tempesta que arriba sense avisar. 

L’autora va donar veu als nois i noies des del primer moment i així, les preguntes i respostes es van anar succeint de manera constant i àgil. Les preguntes van ser sobre determinats personatges i situacions plantejades a la novel·la i també, com passa sempre en les trobades amb autors, sobre l’ofici d’escriure.

Els alumnes també van poder fer preguntes a l’editora del llibre, l’ Elena Farràs d’Ànimallibres, que és una de les editorials amb que actualment treballa la Glòria. L’ Elena va explicar als nois i noies els diferents aspectes de la seva feina: llegir originals; triar els que es publiquen i dins quina col·lecció; també rebutjar aquells que no entren dins els plantejaments editorials; escollir portades; il·lustradors, etc.

El llibre ha donat per treballar molts i diversos temes als nostres alumnes, que van exposar els seus murals a l’entrada de la sala d’audiovisuals on va tenir lloc la trobada amb l’autora. D’aquesta manera la Glòria els va poder veure, llegir i fotografiar, per mostrar-los també, als seus seguidors a les xarxes socials.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *