Consell de Delegats.

Les darreres setmanes s’ha constituït a l’escola el Consell de Delegats, un ens pensat per tal que l’alumnat tingui un paper més participatiu a l’escola i que garanteixi la relació entre els alumnes del centre, facilitant així una millor coordinació en les actuacions.

Van fer una primera reunió per tal d’explicar el projecte del Consell de Delegats i per presentar-se entre ells ja que són una bona colla d’alumnes (dos per classe, des de 6è d’EPRI fins a 2n de Batxillerat), més els representants dels alumnes al Consell Escolar.

La segona reunió ja es va convocar per tal d’escollir els càrrecs de:

Coordinador/a : és l’encarregat de presidir les reunions i moderar-ne el debat. És el màxim representant i l’interlocutor dels delegats davant la Direcció i el Consell Escolar del Centre.

Redactor/a: és qui redacta i convoca les reunions i també qui n’aixeca acta. És el substitut del Coordinador en cas d’absència d’aquest.

Convocadors: són els responsables de fer difusió i recordar la convocatòria de reunió a tots els delegats.

Entre els objectius d’aquest Consell de Delegats hi ha el de crear un espai on els alumnes puguin fer propostes per millorar i dinamitzar la vida en el centre de manera constructiva i també poder treballar, en comissions mixtes de diferents edats, els temes que es plantegin a les reunions.

En aquest sentit ja va sorgir,  en aquesta primera reunió i a proposta dels alumnes de 1r de Batxillerat, la intenció de crear una comissió que treballi per fer actuacions contra el canvi climàtic i una altra que abordi els temes relacionats amb la igualtat de gènere.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *