Concerts de Santa Cecília i lliurament de diplomes.

La setmana del 18 al 22 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, es van realitzar diversos concerts a l’escola. 

El primer de tots fou el dimecres al migdia i, davant d’un públic format per companys, pares i alumnes, els professors de la CAMS  van captivar-nos amb els seus “Tastets de música”, una petita mostra del seu bon fer musical, interpretant diverses peces instrumentals i altres amb música i veu. 

Dijous i divendres van ser els alumnes de la CAMS els que van oferir als seus companys diversos concerts. Amb els concertistes a la sala d’audiovisuals, els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària van poder gaudir de les diferents actuacions. Amb una gran diversitat d’instruments, corda, vent i percussió, les sessions van ser molt variades i de gran interès. 

D’altra banda, el 23 de novembre a l’auditori del Conservatori Superior de Música del Liceu es va fer el lliurament dels diplomes corresponents als graduats en el Nivell Bàsic dels estudis musicals. 

Durant la gala l’alumna de la nostra escola Berta Salvador Òdena va interpretar al piano 10 dies, una peça de creació pròpia 

Els altres alumnes graduats són Carlota Campanera, Martí Gasch, Sergi Pons i  Arnau Ràfols.  

L’enhorabona a tots! 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *