Colònies, treballs de síntesi i de recerca

Aquestes últimes setmanes de curs han estat plenes d’activitats dins i fora de l’escola, però aquí volem destacar les colònies de primària, lúdiques i de convivència, i les d’ESO que, a més a més de la part de convivència i de passar-s’ho bé, porten una important càrrega de treball.

Els darrers en gaudir de les colònies a primària han estat els alumnes de 3r que van anar a La Sala de la Pobla de Lillet; els de 4t que van gaudir de les activitats a l’aire lliure de Mas Les Coromines de Campdevànol i els de 5è que van ser al Cadí aprofitant les activitats que ofereix la casa Pedraforca de Saldes.

Pel que fa als alumnes de secundària,  els de 1r d’ESO es queden a Sabadell, però fan moltes sortides per poder elaborar el treball de síntesi que hauran de presentar a final de curs. Aquest treball consisteix en elaborar un joc sobre Sabadell, de preguntes i respostes, amb el format que els alumnes triïn.

Els de 3r d’ESO, que fan un treball relacionat amb la indústria, visiten la Colònia Vidal i també el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i el Museu de Paleontologia Miquel Crusafont.

Els de 2n d’ESO van passar tres dies a la Garrotxa, a la casa de colònies La Cot de Santa Pau i també van visitar Besalú, Castellfollit de la Roca, la Fageda d’en Jordà i la fàbrica La Fageda per, un cop a Sabadell, poder fer un bon treball sobre les possibilitats industrials i turístiques de la zona.

2n ESO

Per la seva banda, els de 4t d’ESO fan un recorregut pels Camins de l’exili que implica visitar la Maternitat d’Elna, Cotlliure i altres punts clau de l’exili espanyol durant la Guerra Civil. Un seguit de visites que realitzen des de la casa de colònies Ca N’Oliver de Pontós.

Un final de curs molt mogut per a alumnes i professors!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *