Col·laboració entre alumnes

A l’escola de sempre hem fomentat la interacció entre els diferents cursos i etapes formatives.

Tots coneixem la funció dels “amics grans” , alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària que comparteixen estones i activitats amb els alumnes d’infantil.

També els alumnes d’ESO col·laboren en algunes activitats de primària com els de 3r d’ESO amb els de 2n quant al manteniment de l’hort escolar o amb els de 4t de primària amb les grues d’origami per a la Marató de TV3.

Ara ens complau molt explicar que també els alumnes del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes interactuen també amb els altres alumnes de l’escola. Van oferir als alumnes d’I5 una classe teòrica i pràctica sobre el maquinari informàtic. Van dur a la classe una torre d’ordinador que van desmuntar. Així van poder ensenyar als més menuts quins eren els diferents components i per què servien i també els van deixar tocar i remenar algunes de les peces.

Va ser una sessió màgica que l’Olga, la professora TAC de l’escola  va descriure així:

“Quan preguntes a l’alumnat de P5 què hi deu haver dins d’un ordinador, les respostes sorprenen per la gran imaginació i innocència que tenen: follets, mags fent màgia, ampolles d’or, cables, pantalletes… Avui l’alumnat de cicles ha obert un ordinador per poder-lo veure per dins i conèixer una mica el seu funcionament. Que ric és poder fer aquest intercanvi entre companys del mateix centre!”.

D’altra banda, els alumnes de 2n de SMIX també van posar la seva habilitat tecnològica al servei del Mercat Solidari d’enguany fabricant amb la impressora 3D uns clauers amb el logo de l’escola que es van vendre  força bé.

Moltes gràcies per tot el que esteu aportant a l’escola!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *