Cicles formatius a l’escola

L’escola Sant  Nicolau va iniciar una línia privada de cicles formatius de grau mitjà en l’àmbit de la informática.  Aquest curs la primera promoció ja està fent el segon curs de Sistemes Microinformpatics i Xarxes (SMIX). Les classes s’imparteixen en horari de tarda, de 15:00 a 20:30 ja que als matins tots els alumnes estan realitzant pràctiques en empreses (383 hores).

Les pràctiques en empreses (FCT) s’organitzen des de l’escola, que fa la recerca de les empreses, realitza els contractes i fa, juntament amb les empreses, el seguiment i l’avaluació. Tots els alumnes han de realitzar aquestes pràctiques durant el segon curs, però molts d’ells les van poder començar els mesos de juny i juliol.

Els alumnes de segon curs, a més de les pràctiques en empreses, realitzen durant tot el curs projectes de gestió de xarxes, manteniment d’equips i seguretat informàtica. El nostre projecte inclou una formació en el manteniment i reparació de telèfons mòbils.

Aquest cicle de grau mitjà s’organitza en una línia de 30 alumnes amb desdoblaments a les tutories i als mòduls més pràctics (muntatge i manteniment d’equips i xarxes), per tal d’oferir una atenció personalitzada amb una baixa ràtio.

El curs 2022-2023 iniciarem el cicle de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM), amb menció en seguretat informàtica. Aquesta mòdul de grau superior formarà programadors i programadores en diverses plataformes i s’hi podrà accedir des del cicle de grau mitjà o bé des de 2n de batxillerat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *