Cicle formatiu en marxa!

Abans de l’estiu us vam informar de la intenció d’ampliar l’oferta educativa de l’escola i començar a impartir un cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes , també conegut com a SMIX.

Era una aposta bastant segura, ja que la demanada d’aquests estudis, amb molta sortida professional, és força superior a l’oferta. En poques setmanes vam cobrir totes les places oferides, una línia amb 30 alumnes,  i vam acabar de condicionar els espais, tallers i laboratoris que ocuparien aquests nous alumnes de l’escola.

El 12 de setembre, igual que tots els altres nivells educatius, es van iniciar les classes del cicle formatiu. Al capdavant del projecte hi ha l’equip directiu de l’escola i en Marc Fernández, enginyer informàtic recentment incorporat al professorat de l’escola, com a responsable de tots els mòduls informàtics del Cicle.

En Marc comparteix la tutoria amb la Mònica Salvador, cap del Departament Psicopedagògic de l’escola, que imparteix les classes de Formació i Orientació laboral. Altres professors del claustre de secundària s’han incorporat també a l’equip docent de Cicles Formatius en diferents matèries: Núria Homet d’Anglès Tècnic, Joan Sempere d’Empresa i Emprenedoria, i l’Hernan Pino i Francesc Madrid de Robòtica

El proper curs aquests alumnes podran cursar el segon curs de Grau Mitjà amb la part teòrica i les pràctiques a empreses.

El nostre projecte educatiu tindrà continuïtat amb un cicle formatiu de grau superior de programació anomenat Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *