Certàmens literaris a Primària

Els divendres 10 i 17 de maig van celebrar-se a l’escola els Certàmens literaris de Primària.

Així el dia 10 es van reunir els cursos de Cicle Inicial, 1r i 2n d’EPRI, a la sala d’audiovisuals de l’escola per saber quins eren els treballs guanyadors del concurs literari.

L’acte va comptar amb la presència de la Roser Cañadell, mestra de l’escola recentment jubilada, que va explicar el conte “Crec” de la Tina Vallès, amb dramatització inclosa, que va enamorar els nens i nenes.

Seguidament es va procedir a la lectura dels treballs premiats i a l’entrega d’un obsequi a tots els participants i dels premis als guanyadors. Aquests van ser, de 1r en Gerard Castells, en Pau Calderó i en Dídac Terán; i de 2n la Noa Botana, l’Alba Franco i la Mar Simón.

La Roser va marxar amb el nostre agraïment i també amb una planta i un cistell amb productes del nostre hort: bledes, enciams i raves!!

Pel que fa a Cicle Mitjà i Superior, l’acte d’entrega de premis es va celebrar el dia 17 al pavelló de l’escola i va comptar amb l’actuació de la companyia Amfiteatre, que aquests dies està representant l’obra de William Shakespeare, Coriolà, a l’edifici de secundària. Van interpretar una escena de l’obra de teatre i van explicar als alumnes la importància de Shakespeare i la seva vigència en el món actual.

A continuació es va procedir a la lectura i entrega de premis als guanyadors i al repartiment dels obsequis per als participants, que aquest curs han sigut més de 50!

 

Els alumnes premiats han estat: de 3r Mar Chuecos, Jan Amat i Anna Recio; de 4t  Àlex Sánchez,  Laia Bosch i Pep Robledillo; de 5è Noa PAsqual, Marina Recio i Carla Hernández; i de 6è : Berta Salvador, Berta Juncadella i Jana Cavero.

 

Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona als guanyadors!

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *