Certàmens literaris a primària i secundària

Els dies 23 d’abril i 7 de maig es van fer a l’escola els actes d’entrega de premis del XVIII Certamen literari de Secundària i del XXV Certamen literari de Primària respectivament.

L’acte de Secundària  es va dur a terme al pavelló de l’escola i va comptar amb la participació artística de diversos alumnes que van oferir actuacions musicals als seus companys.  A causa de la normativa COVID, es va haver de fer en tres franges horàries diferents, una per a cada cicle de secundària.

Pel que fa a primària, també es van diferenciar tres entorns diferents per a l’entrega de guardons. Així doncs, cicle inicial va reunir els alumnes al terrat de l’edifici on la Mercè Martínez de “Un conte al sac” els va explicar el conte L’os que estimava els llibres de Dennis Haseley i després es va procedir a l’entrega de premis i a la lectura dels treballs premiats.

Cicle mitjà es va reunir a la tarda al pavelló on, després de la presentació del director de l’escola, van comptar amb en Sergi Vea com a autor convidat. En Sergi va explicar als nois i noies la història del seu conte, L’arbre que volia veure món, publicat per Claret i il·lustrat per Carles Redondo, que després va llegir amb la col·laboració d’uns quants alumnes que van fer de personatges. Finalment, es va fer l’entrega de guardons i la lectura d’alguns treballs premiats.

Pel que fa a cicle superior, la trobada la van fer a la sala d’audiovisuals on el Carles Rovira, director de l’escola, va presentar el convidat a l’acte,  el Roc Casagran que, tot i que aquest any ha publicat el conte T’estimo fins a l’horitzó, amb il·lustracions de la Mari Fouz, va optar per explicar-los una història més personal: la d’ un nen que descobreix el poder del llenguatge i, al llarg dels anys, segueix les seves inquietuds i aprenentatges fins a esdevenir un escriptor.  Una història que va fascinar petits i grans. Seguidament es va fer l’entrega de premis i la lectura dels primers premis de 5è i 6è.

Felicitats a tots els guanyadors i agrair l’altíssima participació!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *