Certamen literari a Secundària

XXXVII CERTAMEN LITERARI DE SECUNDÀRIA – XIX CERTAMEN JOAN BLANQUER.  CONVOCATÒRIA 2020

En trenta-sis anys d’història, mai no havíem hagut de celebrar un certamen literari en aquestes condicions, però ho hem aconseguit: la trenta-setena edició ja és un fet.

Cada any els nostres alumnes participen voluntàriament en un certamen que premia textos en català, castellà, anglès, francès i alemany, i al qual poden presentar prosa, poesia i poesia visual.

Just quan començava el termini per presentar les obres, ens vam trobar confinats d’avui per demà, així que tot el procediment va haver de ser telemàtic. L’agradable sorpresa va ser la resposta dels nois i noies, que ens van fer arribar seixanta-dues obres, una xifra molt semblant a la dels certàmens presencials.

El jurat –constituït pels professors del Departament de Llengua- va emetre el veredicte a finals de maig, però ens hem hagut d’esperar a començar el nou curs per comunicar-ho als participants i preparar els premis. N’hem pogut repartir quaranta-vuit en vals per a llibres, dels quals quinze són primers premis, catorze són segons, deu són tercers i nou són accèssits.

A part, tots els participants han rebut un obsequi per agrair-los l’esforç, i els guanyadors s’han endut, a més, un diploma commemoratiu i la revista amb el seu text publicat.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els participants!

Des d’avui mateix comencem a preparar la convocatòria 2021.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *