Alumnes premiats.

Les darreres setmanes hem estat d’enhorabona. En tres concursos diferents alumnes de l’Escola han rebut premis per la seva bona feina.

En primer lloc alumnes de 3r d’ESO van presentar els seus curtmetratges ala 5a convocatòria del concurs Kabua.

amb el lema “Joves per canviar el món”. El curtmetratge La lluita feminista va ser guardonat per la seva alta qualitat. D’altra banda, l’Escola va rebre una Menció Especial per l’altíssima participació, fins a 12 curtmetratges vam presentar a concurs!

El dimecres dia 22, Abacus cooperativa va lliurar l’obsequi a les autores del curtmetratge  i material per la nostra escola.

D’altra banda el 31 de maig es van atorgar els premis del  XXIX Certamen literari Mercè Blanch de narrativa que atorga la Fundació Privada Promoció d’Escoles obert a alumnes del Vallès Occidental.

Uns premis amb molt de prestigi amb un jurat format per periodistes, escriptors i professors que va decidir que la Junh Ruiz i en Josep Orfila, ambdós alumnes de Sant Nicolau, 1r i 2n de Batxillerat respectivament, eren els mereixedors del 1r i 2n Premi en la Categoria A (4t d’ESO  i Batxillerat).

El premi els va ser entregat per l’actriu i escriptora Àngels Bassas que també formava part del Jurat.

Finalment el dia 5 de juny es va fallar el XXIX Concurs literari Joan Oliver, Pere Quart, va tenir lloc  l’entrega de premis. L’acte va comptar amb les actuacions dels alumnes del IES Les Termes que van escenificar, amb gran encert, actes i escrits de la Colla de Sabadell, de la qual enguany se’n celebra el centenari, i també  les Corrandes de l’exili de Joan Oliver, que van emocionar la Sílvia Oliver, filla del poeta que era present al lliurament de premis.

Dels nostres alumnes, en Mateu Colomer de 1r d’ESO, va obtenir un accèssit en el premi de poesia de la seva categoria.

Enhorabona a tots els premiats i gràcies pel vostre esforç!

 

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *