Alumnes premiats

Durant aquest curs que acabem de deixar enrere, uns quants alumnes de l’escola han rebut premis en diverses especialitats i categories.

En concursos de dibuix, la Sol Katsinis i la Núria López de 1r d’ESO van aconseguir accèssits en el premi que convoca cada any la companyia CASSA i el Víctor Navarro de 4t d’EPRI va guanyar el 1r premi en el concurs convocat per la Cambra de la Propietat “La casa dels teus somnis”.

En temes literaris tres alumnes del nostre centre van resultar premiats en el certamen literari de narrativa Mercè Blanch que per trentena vegada convoca l’escola Montcau-La Mola de Matadepera.

En la categoria B (1r i 2n d’ESO), Berta Salvador i Berta Juncadella, de 2n d’ESO, van obtenir el 2n i 3r premi respectivament.

En la categoria A (de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius), en Joan Masdefiol, de 2n de Batxillerat, va obtenir el 1r premi.

El jurat, constituït per escriptors com Núria Armengol i Josep Gòrriz, va destacar l’elevada qualitat dels escrits presentats en aquesta convocatòria, la qual cosa ha fet possible que, de manera excepcional, s’hagi decidit atorgar un 4t premi honorífic en cada categoria, com a reconeixement a l’esforç dels participants.

I en Premis a Treballs de Recerca de Batxillerat, tenim dos premiats: el Sergi Vea,  que va rebre un premi al concurs  “Recerca Jove” de la Generalitat de Catalunya i també un 2n premi al Montserrat Miró de la Fundació Bosch i Cardellach, pel seu treball CRSIPR Cas 9. El futur de la investigació, i  el Marc Silvestre, que va aconseguir una menció en els Premis Poincaré al millor treball de recerca en Matemàtiques de la UPC pel seu treball Computació Quàntica.

Hem de ressaltar també els excel·lents resultats dels alumnes de 2n de Batxillerat en les Proves d’Accés a la Universitat. Vuit alumnes han obtingut més d’un 9,00 en la nota d’accés, entre ells en Joan Masdefiol ha rebut el reconeixement de l’Ajuntament de Sabadell “Premi a la Excel·lència PAU 20-21”.

Enhorabona a totes i tots per la bona feina en els diferents àmbits en els quals han aconseguit destacar.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *