Ajuda per Ucraïna

“Com sabeu, des de l’escola sempre hem procurat col·laborar en projectes humanitaris. Des del mercat solidari a la campanya contra la fam, intentem conscienciar els nois i noies de la necessitat d’ajudar els altres sempre que estigui a les seves mans. Malauradament, ara hi ha una catàstrofe humanitària de dimensions que són, de moment, difícils de calcular i, com a escola, creiem que hem de fer alguna cosa segons les nostres possibilitats. És per això que us proposem, amb l’escola ucraïnesa Mriya,  una campanya de recollida amb dels productes que llistem a continuació. Cal cenyir-se a aquesta llista, ja que, en aquest moment, s’organitzen els transports segons prioritats”.
Aquest és el correu que vam enviar a les famílies de l’escola, inclosa l’escola bressol i cicles formatius. La recollida dels productes que es detallaven a la llista es va fer els dies 10 i 11 de març i la resposta va ser tan espectacular que ens ha semblat oportú deixar-ne constància en aquest bloc i no només a les xarxes socials.

La sala que havíem destinat per guardar i classificar les donacions va quedar petita a les 9 del matí del dia 10 i la segona sala, la més gran de la planta baixa, va quedar plena fins i tot després d’una primera recollida per part de l’entitat que s’ocupava del transport.
L’escola Mriya ens va donar les gràcies per totes les vostres aportacions i des de l’escola també volem agrair-vos de nou la vostra magnífica resposta.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *