Activitats extraescolars

Com bé sabeu a l’escola no es para mai! És veritat que ara ja no hi ha classes per als alumnes, però sí que en reben els professors i mestres.  La secció de manteniment està posant les coses en ordre i canviant allò que s’ha espatllat o que cal renovar, i la gent d’administració i secretaria matriculen alumnes nous, reben famílies, endrecen i preparen el nou curs i el personal de neteja aprofita per “fer dissabte” a tota l’escola.

L’estiu també és un bon moment per consultar i triar les activitats extraescolars amb les quals podran gaudir els vostres fills i filles el curs vinent.

Si ja ho heu consultat, veureu que segueixen les activitats de més requesta com l’anglès, la música i el pensament computacional, el teatre, la natació i aquest any, com a novetat, teniu l’activitat “Descobrim la ciència experimentant”.

També hi ha totes les opcions de caràcter esportiu com multiesports, natació, bàsquet i dansa, per tal que noies i nois facin activitat física.

Tot i que les inscripcions ja estan obertes, si teniu dubtes i no sabeu què triar, al setembre s’oferiran algunes classes obertes per tal que pugueu triar amb més criteri per quina activitat us decidiu.