Activitats extraescolars 2019-2020

Som a l’estiu i molts estem a punt de començar les vacances i alguns ja esteu en el vostre merescut descans d’estiu. Moment ideal per relaxar-nos, gaudir dels fills i de les sortides que tenim programades, però també és un bon moment per a planificar el que farem el curs vinent. Mirar i pensar en les ofertes d’activitats extraescolars per als nostres fills i, perquè no, també en les nostres activitats més enllà de la feina i les obligacions diàries.

Per als nois i noies l’escola ofereix una gran varietat d’activitats: esport, idiomes, pensament computacional, cuina, música, dansa i teatre!

Un gran catàleg d’activitats on segur que trobareu allò que s’ajusta més a les inquietuds i interessos dels vostres fills i filles.

Si els interessen més les de caire esportiu teniu psicomotricitat i iniciació esportiva pels més petits; el bàsquet a partir de 2n d’EPRI. Són les activitats que organitza el Club Esportiu Sant Nicolau.

En el cas que vulguin millorar l’anglès, el francès o l’alemany, hi ha classes al migdia coordinades per la FIAC. Pels que tinguin interessos més tecnològics, CODELEARN ofereix sessions de pensament computacional i robòtica pensades directament per a nens i adolescents. Si els vostres fills es deleixen per entrar a la cuina i remenar olles i paelles, també us proposem l’activitat de cuina que presenta MY GRAN CHEF. I si el que volen és millorar en natació, se n’ofereixen cursos per als nens de 1r a 6è de primària.  Totes aquestes activitats les gestiona l’Escola.

Però si allò que més els agrada és moure el cos, interpretar, fer música, cantar, actuar, si són artistes, la CAMS ofereix un gran ventall de possibilitats. Començant pel teatre, amb la oportunitat d’anar a veure diferents obres de teatre i de parlar amb els actors i actrius, passejar pels camerinos i entre bastidors. La dansa, a diversos nivells i diferents estils, segons l’edat dels participants.

I la música, que comença amb l’activitat de sensibilització musical per als més petits, i segueix amb la possibilitat d’aprendre a tocar algun instrument de manera lliure o l’opció de fer estudis musicals reglats a través del conveni que tenim amb el Conservatori del Liceu. (Si els estudis són reglats, cal tenir en compte que s’han de fer exàmens oficials de llenguatge i instrument, un o dos cops durant el curs, segons el nivell).

Les possibilitats de triar instrument són molt variades: piano, violí, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, ukelele, bateria, saxo, flauta, clarinet, acordió,…  amb professors molt competents i entregats. Cada trimestre ofereixen petits concerts o audicions a les que  podreu assistir per veure els progressos musicals dels nois i noies. També hi ha la possibilitat, pels més grans, d’estudiar cant o d’ altres propostes com la de crear un grup instrumental o, potser, de formar una coral.

Com veieu teniu moltíssimes opcions, dins el marc de l’escola, per a fer activitats extraescolars. Mireu bé totes les informacions que us hem passat, parleu amb els fills i escolliu allò que més els agradi i els pugui fer feliços a més d’aprendre altres llenguatges i maneres de compartir i de relacionar-se amb el món.

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *