Caldrà entregar la fitxa d’inscripció i full de protecció de dades per completar la inscripció

Per als que us agrada el món del teatre, l’esplai del teatre musical, sota la direcció de l’Albert González, us dona l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical amb les diferents disciplines que el componen: la interpretació, el cant i la dansa.

 ACTIVITATS

Cada setmana treballarem la interpretació segons el guió de la temàtica de l’obra, cantarem un dels temes principals i prepararem una coreografia amb moviments propis de la dansa musical. Aquest any degut a la situació excepcional no podrem gaudir de l’espectacle en directe per les families a la sala d’audiovisuals els divendres.

PROGRAMACIÓ
>Setmana 1, del 22, 23, 25 i 26 de juny: FROZEN
>Setmana 2, del 28 dejuny al 4 de juliol: ELS MISERABLES
>Setmana 3, del 6 al 10 de juliol: ALADIN
>Setmana 4, del 13 al 17 de juliol: HAIRSPRAY
>Setmana 5, del 20 al 24 de juliol: MÀGIC D’OZ
>Setmana 6, del 27 al 31 de juliol: PETER PAN
 EDATS
Per a nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2012 (de 2n de primària a 2n de Batxillerat)
PLACES LIMITADES

APUNTA'T ARA I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Dades de l'activitat

  Tria la teva activitat  
  Tria la setmana   Setmana 1Setmana 2Setmana 3Setmana 4Setmana 5Setmana 6
  Opció d'acollida/preu SETMANA 1
  Opció d'acollida/preu SETMANA 2
  Opció d'acollida/preu SETMANA 3
  Opció d'acollida/preu SETMANA 4
  Opció d'acollida/preu SETMANA 5
  Opció d'acollida/preu SETMANA 6
Preu (total opcions/setmanes)

Les vostres dades

Dades mèdiques a tenir en compte? No

Em comprometo a venir a la Secretaria de l'escola i omplir degudament el formulari de dades mèdiques.

Informació relativa a la Protecció de dades de caràcter personal (RGPD 2016/679)

 
Acceptat i conforme íntegrament

L'alumne autoritza les dades d'aquesta fitxa (només en cas d'alumnes majors de 14 anys)

 

RESPONSABLE (del tractament): FUNDACIÓ PRIVADA SANT NICOLAU, CIF G-63932123, c/ Jardí, 72-80. 08202-Sabadell (Barcelona).

FINALITATS: Gestió de les dades de caràcter personal derivades de tramitar la participació del menor en les activitats extraescolars sol.licitades.

LEGITIMACIÓ: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment que l’interessat atorga en aquest document, així com pel compliment d’una obligació legal, si és el cas.

DESTINATARIS: No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

CONSERVACIÓ: Les dades seran conservades durant el temps necessari per a les finalitats per a les quals han estat recollides. La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per tal de tramitar la inscripció de l’alum- ne/a. La Fundació Sant Nicolau us informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.

DRETS: Podreu accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, així com limitar-ne el tractament, oposar-vos-hi o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits en el do- micili c/ del Jardí, 72-80 - 08202 Sabadell (Barcelona) o a través del següent correu electrònic: secretaria@santnicolau.com.
L’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Declaro entendre la present clàusula i mitjançant la meva signatura manifesto la meva conformitat amb el contingut i consento expressament el tractament de les meves dades personals i les del meu fill/a en els termes anteriorment mencionats.

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

SOM UNA ESCOLA OBERTA

Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic