Caldrà entregar la fitxa d’inscripció i full de protecció de dades per completar la inscripció

Aquest any viatjarem fins a l’edat de pedra per conèixer la família Picapedra. Tota la família ens està esperant i tenen grans sorpreses per a nosaltres.

El casal d’estiu és un projecte lúdic i pedagògic adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2015 i el 2011 (des de P3 fins a 2n de primària).

> Reunió informativa: dilluns 6 de maig 19:00.

HORARI
7:45h a 8:45h: Servei d’acollida
9:00h a 13:00h: Activitats de matí
13:00h a 15:00h: Torn de dinar
15:00h a 17:00h: Activitats de tarda
EDATS
Per a nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2015
(de P3 a 2n de primària)
ACTIVITATS

A partir de la història dels Picapedra es realitzaran diferents activitats, jocs, tallers i sortides, entre d’altres. Els dijous es farà una sortida de tot el dia i els dimarts, una sortida matinal (9-13h). Tornarem a gaudir de la nit a l’escola, una activitat en què els nens i nenes que vulguin es podran quedar a dormir a l’escola i es realitzaran diferents activitats. Segur que tots es queden amb un bon record d’aquella nit, una nit màgica. El casal d’estiu es realitza amb el suport i la col·laboració de l’equip docent de l’Escola Sant Nicolau

PROGRAMACIÓ
Setmana 1, del 25 al 28 de juny
> Setmana 2, de l’1 al 5 de juliol
Setmana 3, del 8 al 12 de juliol
Setmana 4, del 15 al 19 de juliol
Setmana 5, del 22 al 26 de juliol
SORTIDES I EXCURSIONS
Dijous: excursions de tot el dia (9h a 17h)

APUNTA'T ARA I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Dades de l'activitat

  Tria la teva activitat  
  Tria la setmana   Setmana 1Setmana 2Setmana 3Setmana 4Setmana 5Setmana 6
  Opció d'acollida/preu SETMANA 1
  Opció d'acollida/preu SETMANA 2
  Opció d'acollida/preu SETMANA 3
  Opció d'acollida/preu SETMANA 4
  Opció d'acollida/preu SETMANA 5
  Opció d'acollida/preu SETMANA 6
Preu (total opcions/setmanes)

Les vostres dades

Dades mèdiques a tenir en compte? No

Em comprometo a venir a la Secretaria de l'escola i omplir degudament el formulari de dades mèdiques.

Informació relativa a la Protecció de dades de caràcter personal (RGPD 2016/679)

 
Acceptat i conforme íntegrament

L'alumne autoritza les dades d'aquesta fitxa (només en cas d'alumnes majors de 14 anys)

 

RESPONSABLE (del tractament): FUNDACIÓ PRIVADA SANT NICOLAU, CIF G-63932123, c/ Jardí, 72-80. 08202-Sabadell (Barcelona).

FINALITATS: Gestió de les dades de caràcter personal derivades de tramitar la participació del menor en les activitats extraescolars sol.licitades.

LEGITIMACIÓ: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment que l’interessat atorga en aquest document, així com pel compliment d’una obligació legal, si és el cas.

DESTINATARIS: No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

CONSERVACIÓ: Les dades seran conservades durant el temps necessari per a les finalitats per a les quals han estat recollides. La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per tal de tramitar la inscripció de l’alum- ne/a. La Fundació Sant Nicolau us informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.

DRETS: Podreu accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, així com limitar-ne el tractament, oposar-vos-hi o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits en el do- micili c/ del Jardí, 72-80 - 08202 Sabadell (Barcelona) o a través del següent correu electrònic: secretaria@santnicolau.com.
L’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Declaro entendre la present clàusula i mitjançant la meva signatura manifesto la meva conformitat amb el contingut i consento expressament el tractament de les meves dades personals i les del meu fill/a en els termes anteriorment mencionats.

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

SOM UNA ESCOLA OBERTA

Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic