Caldrà entregar la fitxa d’inscripció i full de protecció de dades per completar la inscripció

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el CASAL D’ESTIU, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del CASAL d’ESTIU.

> Reunió informativa: dimarts 7 de maig 19:00.

HORARI
7:45h a 8:45h: Servei d’acollida
9:00h a 13:00h: Activitats de matí
13:00h a 15:00h: Torn de dinar
15:00h a 17:00h: Activitats de tarda
EDATS
Per a nens i nenes nascuts
entre el 2011 i el 2013
(de P5 a 2n de primària)
 ACTIVITATS
Tot el programa d’activitats d’aquest casal s’ha elaborat a partir de la història dels Picapedra amb el suport i col·laboració de l’equip docent de l’Escola Sant Nicolau. Els nens jugaran a bàsquet durant una hora i mitja els dilluns, dimecres i divendres acompanyats dels entrenadors del Club Esportiu Sant Nicolau. Aquesta activitat tindrà una durada d’una hora i mitja i després s’afegiran a les activitats que s’estiguin realitzant al casal dels Picapedra. Els dimarts i dijous aniran d’excursió amb el Casal.
PROGRAMACIÓ
Setmana 1, del 25 al 28 de juny
Setmana 2, del 1 al 5 de juliol
> Setmana 3, del 8 al 12 de juliol
Setmana 4, del 15 al 19 de juliol
Setmana 5, del 22 al 26 de juliol
SORTIDES I EXCURSIONS

Dilluns, dimecres i divendres realitzaran els entrenaments de bàsquet.
Dijous: excursions de tot el dia (9h a 17h).

APUNTA'T ARA I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Dades de l'activitat

  Tria la teva activitat  
  Tria la setmana   Setmana 1Setmana 2Setmana 3Setmana 4Setmana 5
  Opció d'acollida/preu SETMANA 1
  Opció d'acollida/preu SETMANA 2
  Opció d'acollida/preu SETMANA 3
  Opció d'acollida/preu SETMANA 4
  Opció d'acollida/preu SETMANA 5
Preu (total opcions/setmanes)

Les vostres dades

Dades mèdiques a tenir en compte? No

Em comprometo a venir a la Secretaria de l'escola i omplir degudament el formulari de dades mèdiques.

Informació relativa a la Protecció de dades de caràcter personal (RGPD 2016/679)

 
Acceptat i conforme íntegrament

L'alumne autoritza les dades d'aquesta fitxa (només en cas d'alumnes majors de 14 anys)

 

RESPONSABLE (del tractament): FUNDACIÓ PRIVADA SANT NICOLAU, CIF G-63932123, c/ Jardí, 72-80. 08202-Sabadell (Barcelona).

FINALITATS: Gestió de les dades de caràcter personal derivades de tramitar la participació del menor en les activitats extraescolars sol.licitades.

LEGITIMACIÓ: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment que l’interessat atorga en aquest document, així com pel compliment d’una obligació legal, si és el cas.

DESTINATARIS: No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

CONSERVACIÓ: Les dades seran conservades durant el temps necessari per a les finalitats per a les quals han estat recollides. La comunicació de les dades personals sol·licitades és un requisit necessari per tal de tramitar la inscripció de l’alum- ne/a. La Fundació Sant Nicolau us informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal.

DRETS: Podreu accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, així com limitar-ne el tractament, oposar-vos-hi o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits en el do- micili c/ del Jardí, 72-80 - 08202 Sabadell (Barcelona) o a través del següent correu electrònic: secretaria@santnicolau.com.
L’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d’incompliment per part de l’empresa.

Declaro entendre la present clàusula i mitjançant la meva signatura manifesto la meva conformitat amb el contingut i consento expressament el tractament de les meves dades personals i les del meu fill/a en els termes anteriorment mencionats.

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

SOM UNA ESCOLA OBERTA

Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic