Activitat “Read with love” a P-3

Des de fa ja tres anys, convidem els pares d’infantil a venir a l’escola a passar una tarda de divendres tot mirant llibres i explicant contes als seus fills. Una manera que ens sembla molt interessant per tal de començar a introduir els nens i nenes en el gust per la lectura.

És una trobada de pares i fills distesa i amable,  que a nosaltres ens agrada molt perquè podem compartir una estona amb vosaltres de manera més informal i perquè creiem que és profitosa per les famílies en diversos aspectes.

D’una banda perquè els nens sempre estan contents de rebre els pares i poder-los ensenyar els contes que tenim a l’escola, l’espai on fem la trobada- la sala de rítmica- i també compartir aquesta estona amb els altres companys de classe.

D’altra banda és una activitat que serveix els pares per conèixer els amics dels seus fills i filles, poder veure quins llibres trien els nens i també permet que els pares es coneguin una mica més entre ells, sobretot a P-3, on la majoria de pares són nous i, a part de les reunions o el moment de recollir els nens i nenes a la classe, no hi ha gaires oportunitats de fer coneixença els uns amb els altres.

Com podeu veure a les fotografies, és una activitat que desperta gran interès a petit i a grans!

 

Si voleu saber més sobre els beneficis d’explicar contes als nens, us deixem aquest enllaç: explicar contes als nens.

Gràcies per venir a compartir aquesta estona amb nosaltres!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *