Escola Sant Nicolau Centre concertat des de P3 fins a 2n de Batxillerat
Escola L'educació al Sant Nicolau
Qui som Com és l'escola
Ideari Els principis

ACTUALITAT AL SANT NICOLAU

 • L’escola Sant Nicolau ha passat a formar part del programa Escola Nova 21 4 / 10 / 2016

  La nostra escola, juntament amb 480 centres més, forma part del programa Escola Nova 21 que pretén iniciar el camí cap a l’actualització del propòsit educatiu, les practiques d’aprenentatge, l’avaluació i l’organització de cada centre.

  Els 481 centres que formen part del programa, s’organitzaran en xarxes territorials de màxim deu escoles cadascuna per compartir coneixement i experiències.

  Continua llegint...
 • Acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat 2016 19 / 07 / 2016

  El dilluns 18 de juliol a dos quarts de set de la tarda es va celebrar l’acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut una nota de PAU superior o igual a 9 punts. L’acte va tenir lloc a L’Auditori, presidit per l’Honorable senyor Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement.

  Continua llegint...
 • Reconeixement als estudiants de la ciutat amb millors notes d’accés a la universitat 2016 13 / 07 / 2016

  Dimarts 12 de juliol a les sis de la tarda es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Sabadell l’acte de reconeixement als estudiants amb millors notes d’Accés a la Universitat. Quinze estudiants de diferents centres de la ciutat varen veure reconegut el seu esforç en un acte presidit per l’alcalde Juli Fernández i el regidor d’Educació Joan Berlanga, amb la participació dels familiars dels homenatjats i la representació dels equips docents dels diferents centres.

  Continua llegint...

ALTRES WEBS DE SANT NICOLAU